Det var ju inte så här det skulle bli!

Nej, det var aldrig tanken att sajten reseskribenterna skulle bli till ännu en blogg. Verkligen inte. Det skulle ju bli något så mycket större än så!

Jag har haft många idéer genom åren på vad sajten skulle kunna användas till men aldrig haft tid att förverkliga någon av dem. Jag jobbar ju heltid med helt andra saker och har dessutom barn i skolåldern.

Men jag har heller inte kunna frigöra mig från mina idéer kring den här sajten helt och hållet och bara släppa den. Så jag har fortsatt att betala årsavgift år efter år till webbhotell och sajtregistrator. Inte för att det har handlat om några stora summor men det har ändå känts irriterande att ha en sajt med ett bra namn men utan bra innehåll.

Så även om det aldrig var tanken att sajten Reseskribenterna skulle bli en blogg så är det så det ser ut att bli. I bästa fall kanske till och med. För egentligen har jag väl inte tid med det heller.

Men nu tänker jag i alla fall göra ett försök att göra något alls av den här sajten.

Önska mig gärna lycka till!

20140106-220442.jpg

1 Comment

Filed under reseskribenterna.se

One Response to Det var ju inte så här det skulle bli!

 1. Ramin Angelo Heidari

  Hej!

  Du får gärna skriva ett mail till den angivna e-postadressen så kan vi allt därifrån.

  MVH
  Ramin Angelo Heidari
  Travelongroup

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>