Vem äger Reseskribenterna?

Jag som har sidan reseskribenterna.se heter Inger Hansson och har haft sajten i flera år utan att fylla den med särskilt mycket innehåll.

Reseskribenterna bedriver jag som ett hobbyprojekt.

Vem är då jag?
Twitter beskriver jag mig så här: ”Reseromantiker som älskar naturen och min familj. Engagerad. Chef inom vatten & avlopp. Instagram- och fotonörd.” Det är så klart en mycket komprimerad beskrivning, men den täcker ändå in en hel del.

Jag har bloggat sedan 2007 och den bloggen heter ”Halloj världen!” och finns numera på adressen: hallojvarlden.wordpress.com.

Från början var det tänkt som en renodlad reseblogg, men bloggen kom så småningom att handla mer om foto och ännu längre fram väldigt mycket om Instagram. Men reseskrivandet är fortfarande en viktig del av mixen på bloggen.

Där kan du också läsa mer om mig under fliken som heter just så: ”om mig”.

20140114-165455.jpg

Leave a Comment

Filed under reseskribenterna.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>