Category Archives: reseskribenterna.se

Vem äger Reseskribenterna?

Jag som har sidan reseskribenterna.se heter Inger Hansson och har haft sajten i flera år utan att fylla den med särskilt mycket innehåll.

Reseskribenterna bedriver jag som ett hobbyprojekt.

Vem är då jag?
Twitter beskriver jag mig så här: ”Reseromantiker som älskar naturen och min familj. Engagerad. Chef inom vatten & avlopp. Instagram- och fotonörd.” Det är så klart en mycket komprimerad beskrivning, men den täcker ändå in en hel del.

Jag har bloggat sedan 2007 och den bloggen heter ”Halloj världen!” och finns numera på adressen: hallojvarlden.wordpress.com.

Från början var det tänkt som en renodlad reseblogg, men bloggen kom så småningom att handla mer om foto och ännu längre fram väldigt mycket om Instagram. Men reseskrivandet är fortfarande en viktig del av mixen på bloggen.

Där kan du också läsa mer om mig under fliken som heter just så: ”om mig”.

20140114-165455.jpg

Leave a Comment

Filed under reseskribenterna.se

Det var ju inte så här det skulle bli!

Nej, det var aldrig tanken att sajten reseskribenterna skulle bli till ännu en blogg. Verkligen inte. Det skulle ju bli något så mycket större än så!

Jag har haft många idéer genom åren på vad sajten skulle kunna användas till men aldrig haft tid att förverkliga någon av dem. Jag jobbar ju heltid med helt andra saker och har dessutom barn i skolåldern.

Men jag har heller inte kunna frigöra mig från mina idéer kring den här sajten helt och hållet och bara släppa den. Så jag har fortsatt att betala årsavgift år efter år till webbhotell och sajtregistrator. Inte för att det har handlat om några stora summor men det har ändå känts irriterande att ha en sajt med ett bra namn men utan bra innehåll.

Så även om det aldrig var tanken att sajten Reseskribenterna skulle bli en blogg så är det så det ser ut att bli. I bästa fall kanske till och med. För egentligen har jag väl inte tid med det heller.

Men nu tänker jag i alla fall göra ett försök att göra något alls av den här sajten.

Önska mig gärna lycka till!

20140106-220442.jpg

1 Comment

Filed under reseskribenterna.se